I dag bloggar Secilia, en av våra administratörer från Krabi i Thailand.

Regnperiod i Thailand

Efter nästan fyra månader i Thailand lider min vistelse mot sitt slut. Den sista veckan spenderar jag i regnperiodens Krabi. Trots kraftiga regn är detta de finaste stränderna jag sett i Thailand i år. I dag har det regnat sen jag gick upp på morgonen. Inte det lugna slags regnet utan riktiga skyfall som smattrat mot tak och rutor och låter mig vandra genom vattenpölar längs gatorna. Efter flera månaders konstant sol är detta en mysig omväxling.

Eftersom det är lågsäsong här bestämde sig hotellet för att det var dags att renovera rummen, så jag tog min tillflyktsort till en restaurang på andra sidan gatan. Här ska jag nu planera veckans transkribering.

Snabb transkribering för de stressade

I förrgår hörde en av våra kunder av sig och önskade sig två timmar film transkriberat till på fredag. Kunden beställde vår transkribering med 72-timmars deadline. Slutet på den här veckan var redan tjocksmockt och alla hade att göra så att det räckte och blev över. Men med 26 anställda finns det alltid några minuter här och där att lägga om och efter en stunds detektivarbete fick denna 72-timmars transkribering plats även denna gång.

/Secilia