Beställ transkribering

Gör så här:

  • Fyll i dina uppgifter.
  • Tryck på Beställ. Du får omedelbart ett bekräftelsemejl och inloggningsuppgifter för att kunna börja ladda upp dina ljudfiler i vårt ärendehanteringssystem.
  • När vi har transkriberat din ljudfil får du ett mejl med en länk till textfilen. Därefter skickar vi en faktura.
Fält markerade med * är obligatoriska.

Villkor:

Priset beror på hur snabbt du vill ha din transkribering. Inom 24 timmar (2800 kr/ljudtimme), 48 timmar (2400 kr/ljudtimme), eller 72 timmar (2000 kr/ljudtimme).

Filerna ska vara på svenska, ha god ljudkvalitet samt ha max tre medverkande, alternativt vara välstrukturerade gruppsamtal. Filer med fler medverkande som ska särskiljas kan kräva längre leveranstid. Här av dig till oss då så hittar vi en lösning.  

Önskar du att vi arbetar även över lördagar, söndagar och helgdagar tillkommer +50 % på ovanstående priser.
Exempel: om du laddar upp en fil efter kl. 12.00 på fredag (eller annan dag före ledig dag) så börjar vi i normalfall räkna leveranstiden kl. 16.00 den sista lediga dagen (normalt söndagen).
Det innebär leverans senast kl. 16.00 på måndagen vid en 24-timmarstranskribering som laddas upp efter kl. 12.00 på fredagen.

Genom att betala 50 % extra så börjar vi räkna leveranstiden direkt även på helger, och en fil som laddas upp på lördag kl. 14.00 är då färdig senast söndag kl. 14.00. Om du laddar upp en fil med 72 timmars leveranstid på en onsdag så blir den alltså färdig på måndagen ifall du inte väljer tillägget för arbete på helgen.

Både leveranstid och eventuellt önskemål om arbete över helg väljs för varje fil vid uppladdningen i ärendehanteringssystemet. 

Moms tillkommer med 25 % på ovanstående priser. Betalning sker mot faktura, 30 dagar netto.

För att kunna hålla våra leveranstider kan du beställa transkribering av upp till 5 timmar ljudmaterial per dygn. Vill du beställa mer går det alltid bra att kontakta oss för att se om vi kan leverera större mängder än så.

Om vi mot förmodan inte hinner klart i tid med en fil så slutför vi filen så fort vi bara kan och skickar den till dig utan att du behöver betala någonting för den filen.