Det händer inte så ofta men då och då hör någon av sig på en söndag och frågar om de kan få några timmar transkriberade till dagen efter. Vårt svar på den frågan är ja.

All vår personal väljer själva sina arbetstider. Några vill gärna jobba på helgerna. Då ser vi till att planera så att dessa personer har jobb över helgerna men att allt jobb inte är brådskande. Om någon hör av sig under helgen (eller fredag eftermiddag) och vill ha hjälp med transkribering över helgen så börjar helgpersonalen med det det jobbet och kan spara delar av sitt mindre brådskande jobb till kommande vecka.

Kostar extra med transkribering på helger

Att få transkribering på 24 timmar på helger, utan att först behöva ringa och diskutera med utföraren är en unik tjänst. Det kostar en del extra att hela tiden ha så pass mycket “luft i systemet” att vi alltid kan ta emot snabba transkriberingar även på helger. Därför tar vi 50 % extra för att omedelbart börja jobba med transkriberingar som laddas upp mellan fredag 12:00 och söndag 16:00. Om du laddar upp en fil på helgen men vill att vi väntar till måndag morgon med att börja jobba med den så betalar du inget extra. I samband med storhelger räknar vi dag före storhelg 12:00 till sista dagen på storhelgen 16:00.