Det korta svaret är kanske och att det beror på. Att alltid garanterar kunder en leveranstid på 24 timmar är en stor utmaning i sig. När vi får in beställningar om snabb transkribering så måste vi pussla om så att någon av de “vanliga” kunderna på Transkribering.nu får vänta lite längre på sin leverans. Än så länge har vi alltid lyckats göra detta. Det är ibland möjligt att leverera på ännu kortare tid. Ring eller skriv till oss så ser vi vad vi kan göra från fall till fall. Enklast är ifall det är en lite kortare ljudfil och om du hör av dig tidigt på morgonen på en vardag, då är det ofta möjligt att få transkriberingen färdig samma dag.

Det ska vara enkelt att beställa väldigt snabb transkribering. När du hör av dig så får du snabbt svar på ifall vi kan lova leverans samma dag. Det är inte många minuters funderande utan snabbt och rakt svar till dig som kund.

Vad kostar det med så snabb transkribering?

Vi har ingen fast prislista för transkribering snabbare än 24 timmar utan vi får helt enkelt avgöra från fall till fall. Men det kostar förstås en del att köpa sig före i kön. När du hör av dig med fråga om extra snabb transkribering så får du snabbt svar på frågan om priset, beroende på hur exakt dina behov ser ut.