Att upphandla tjänster och varor är alltid en utmaning. Den som har snyggast hemsida har inte nödvändigtvis den bästa tjänsten. Den som är dyrast är inte alltid bäst och den som lovar mest är inte alltid den som håller sina kundlöften.

När kunder behöver snabb transkribering så ringer de ofta till oss med en lätt stressad ton i rösten. Orsaken till deras brådskande behov kan vara strul med en annan leverantör eller en väldigt tight produktionsprocess. Om intervjun görs på tisdag och materialet behöver vara klart på torsdag, då blir det tight hur man än gör.

Vi håller vad vi lovar

Vi lovar alla våra kunder att vi kan transkribera upp till fem timmar ljudmaterial inom 24 timmar. Om vi inte håller det löftet så tar vi inget betalt för den försenade transkriberingen. Kunderna behöver inte ringa oss och fråga utan kan gå in och registrera sig och ladda upp sina filer på vår webbportal helt själva.

Att inte behöva ringa och fråga om ledig kapacitet och att snabbt och självständigt kunna ladda upp sina filer gör Snabb Transkribering till det självklara valet för den som plötsligt behöver få hjälp med transkribering med kort varsel.